Didi Kempot - KELORO-LORO

Dadi ngene lelakon iki
Urip koyo ning pucuking arit

Kowe sing tak tresnani
Kowe sing tak ugemi
Ra nyono ra ngiro
Malah lali

Wis tekan kene
Karepmu [lakumu] tak etutke
Aku malah koe padak-padake
Sanajan aku wong deso aku ora trimo
Pilih siji aku opo kae

Sopo wonge ora keloro-loro
Adoh dulur adoh karo wong tuwo
Sopo wonge ora keloro-loro
Wis neng parang uripku disio-sio




Bagikan Lirik Lagu KELORO-LORO dari Didi Kempot Ini!


Apa Komentar Anda Tentang Lagu KELORO-LORO yang dinyanyikan oleh Didi Kempot Ini ?