Lirik Lagu Didi Kempot Ketaman Asmara

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

loading...
di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Didi Kempot

Suka Dengan Lirik Lagu Ketaman Asmara dari Didi Kempot? Share yuukk!

Gimana pendapatmu dengan Lirik Ketaman Asmara yang dinyanyikan oleh Didi Kempot? Silahkan Beri Komentar