Didi Kempot - PANCEN JODO



Opo wis garise yen aku bakal urip karo kowe
Sanajan kerep tukaran nanging ati ra nate bubaran

Seprene lawase wong loro ugo podho tresnane
Benere jare wong tuwo jodo kuwi sing akeh mirip rupane

Yen pancen wis jodho seneng susah ayo disonggo wong loro
Sopo ngerti saiki rekoso tembe mburi biso mulyo
Ojo digatekke sopo wae sing nggunem awake dewe
Nek wis jodo mantrane mbah dukun ra bakal biso medhotke




Bagikan Lirik Lagu PANCEN JODO dari Didi Kempot Ini!


Apa Komentar Anda Tentang Lagu PANCEN JODO yang dinyanyikan oleh Didi Kempot Ini ?