Lirik Lagu - Didi Kempot - SEKONYONG-KONYONG KODER


Cintaku sekonyong-konyong koder
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper
Lempermu pancen super resik tur anti laler
Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer

Cintaku sekonyong-konyong koder
Paribasan durung demok wani panjer
Modal bensin seliter montorku tak setater
Tak ampiri arep tak ajak muter-muter

Tiwas aku dandan mlipit
Rambutku tak ulet ngangge pomit
Malah kowe lungo plencing
Ora pamitmit..mit..mit.mit..miiit

Ref. Biiir..temulawak
Nggon ku mikir neng awak ngartii rusa..ak
Rusaaaak..njobo njero,
Sing tak pikir jebule koyo ngono!

Kembang jambu grogot dipangan uler(ler)
Cintaku sekonyong-konyong koder
Uler keket mlakune klogat-kloget
Allah jabang bayi jebul aku keno pelet...




Bagikan Lirik Lagu SEKONYONG-KONYONG KODER dari Didi Kempot Ini!


Apa Komentar Anda Tentang Lagu SEKONYONG-KONYONG KODER yang dinyanyikan oleh Didi Kempot Ini ?