Lirik Lagu - Didi Kempot - SEKONYONG KONYONG KODER


Cintaku sekonyong koder
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper
Lempermu pancen super resik tur anti laler
Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer

Cintaku sekonyong koder
Paribasan durung demok wani panjer
Modal bensin seliter motorku tak stater
Tak ampiri ayo tak ajak muter-muter

Tiwas aku dandan mlithit
Rambutku lengane pomit
Kowe malah lunga plencing ora pamit
mit..mit...mit

Bir temu lawak sing tak pikir neng awak marahi rusak
Rusak njaba njero sing tak pikir jebule koyo ngono

Kembang jambu gogrok dipangan uler
Cintaku sekonying konyong koder
Uler keket mlakune klogat kloget
Walah jabang bayi juebul aku keno pelet




Bagikan Lirik Lagu SEKONYONG KONYONG KODER dari Didi Kempot Ini!


Apa Komentar Anda Tentang Lagu SEKONYONG KONYONG KODER yang dinyanyikan oleh Didi Kempot Ini ?