Didi Kempot - TELES KEBES



Teles kebes klambi sing tak enggo iki
Udan deres aku ra peduli
Mlaku tanpo payung mergo atiku bingung
Urip ijen tanpo bopo biyung

Nganti kapan kudu tak lakoni
Pacoban urip awakku iki
Seprene lawase aku urip dewe
Neng kene ora ono kancane

Udan deres teles kebes klambi iki
Karepe ati kepengin nggoleki
Udan deres teles kebes klambi iki
Aduh bapa biyung kowe ono ngendi

Aku pengin nangis nangis neng pangkonmu
Koyo bayi nangis nyuwun banyu susu
Aku pengin nangis nangis neng pangkonmu
Bapa biyung rungokno tangisku




Bagikan Lirik Lagu TELES KEBES dari Didi Kempot Ini!


Apa Komentar Anda Tentang Lagu TELES KEBES yang dinyanyikan oleh Didi Kempot Ini ?