Lirik Lagu Sonny Josz Minggat

Sri, kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe durung bali

[Reff:]
Sri, opo kowe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono kowe arep lungo
Loro atiku, atiku loro

Ndang balio.. Sri
Ndang balio?o
Aku loro mikir kowe
ono ning endi

Ndang balio.. Sri
Ndang balio.. o
Tego temen kowe minggat
ninggal aku

Yen pancene Sri
kowe eling aku
Ndang balio
Aku kangen setengah mati

(Sri kowe nong endi to Sri?
ndang balio to Sri
aku kangenn?. banget)

[kembali ke Reff:]

loading...
di Populerkan Oleh Penyanyi / Group Band : Sonny Josz

Suka Dengan Lirik Lagu Minggat dari Sonny Josz? Share yuukk!

Lirik Lagu Sonny Josz Lainnya

Gimana pendapatmu dengan Lirik Minggat yang dinyanyikan oleh Sonny Josz? Silahkan Beri Komentar