Lirik Lagu - Sonny Josz - MINGGAT


Sri, kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe durung bali

[Reff:]
Sri, opo kowe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono kowe arep lungo
Loro atiku, atiku loro

Ndang balio.. Sri
Ndang balio?o
Aku loro mikir kowe
ono ning endi

Ndang balio.. Sri
Ndang balio.. o
Tego temen kowe minggat
ninggal aku

Yen pancene Sri
kowe eling aku
Ndang balio
Aku kangen setengah mati

(Sri kowe nong endi to Sri?
ndang balio to Sri
aku kangenn?. banget)

[kembali ke Reff:]




Bagikan Lirik Lagu MINGGAT dari Sonny Josz Ini!



Loading...

Lirik Lagu Sonny Josz Lainnya

Apa Komentar Anda Tentang Lagu MINGGAT yang dinyanyikan oleh Sonny Josz Ini ?