Lirik Lagu - Tony Q Rastafara - NGAYOGYAKARTO


Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Mlaku-mlaku neng Ngayogjokarto
Lali omah lali wektu mrono konco mrene konco
Rame-rame mampir ngombe umbar ngguyu
Crito ngalor ngidul weteng luweh ora usah bingung
Sego kucing ora popo rego miring monggo kerso
Ngayogyakarto? Ngayogyakarto?

Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Kuto pelajar sing adem ayem
Tepo sliro tasih wonten
Londo-londo krasan manggon tiang monco moro seneng
Ojo lali lesehanku tek Malioboro
Nombohi ati kangen yen suwe ora ketemu
Ngayogyakarto? Ngayogyakarto?




Bagikan Lirik Lagu NGAYOGYAKARTO dari Tony Q Rastafara Ini!


Apa Komentar Anda Tentang Lagu NGAYOGYAKARTO yang dinyanyikan oleh Tony Q Rastafara Ini ?