Wiwik Sagita - SEPARO ROGO



sing manggon njero ati iki
mung sliramu sing ora bisa tak ganti
mergane trisno iki isih nggondeli

sing manggon njero dodo iki
mung sliramu sing ora biso tak lali
senajan wes tak coba ngilangno ning ati

lilo aku ora lilo
nanging iki kudu sing tak tompo

separo rogoku isih manggon sliramu
jujur ning atiku abot rasane kilangan trisnomu
separo rogoku isih ono trisnomu
jujur ning atiku isih ra lilo ninggalke sliramu

sing manggon njero ati iki
mung sliramu sing ora bisa tak ganti
mergane trisno iki isih nggondeli

sing manggon njero dodo iki
mung sliramu sing ora biso tak lali
senajan wes tak coba ngilangke ning ati

lilo aku ora lilo
nanging iki kudu sing tak tompo

separo rogoku isih manggon sliramu
jujur ning atiku abot rasane kilangan trisnomu
separo rogoku isih ono trisnomu
jujur ning atiku isih ra lilo ninggalke sliramu

sing manggon njero ati iki
mung sliramu sing ora bisa tak ganti
mergane trisno iki isih nggondeli

sing manggon njero dodo iki
mung sliramu sing ora biso tak lali
senajan wes tak coba ngilangke ning ati

lilo aku ora lilo
nanging iki kudu sing tak tompo

separo rogoku isih manggon sliramu
jujur ning atiku abot rasane kilangan trisnomu
separo rogoku isih ono trisnomu
jujur ning atiku isih ra lilo ninggalke sliramu

separo rogoku isih manggon sliramu
jujur ning atiku abot rasane kilangan trisnomu
separo rogoku isih ono trisnomu
jujur ning atiku isih ra lilo ninggalke sliramu




Bagikan Lirik Lagu SEPARO ROGO dari Wiwik Sagita Ini!


Lirik Lagu Wiwik Sagita Lainnya

Apa Komentar Anda Tentang Lagu SEPARO ROGO yang dinyanyikan oleh Wiwik Sagita Ini ?